Laster…

Datasenter

Fiberverket tilbyr tilgang til co-location på datasenter.

Priseksempler

1U i rack 490,-
IPv4 /2940,-
IPv4 /241490,-

Ta kontakt her, om dette høres interessant ut.

Ofte stilte spørsmål

Hvilket datasenter bruker dere?

Vår site ligger på et av Basefarm sine nye datasentere i Nordliveien 21 i Lørenskog.

Dette er første gang jeg setter noe på datasenter, hva må jeg tenke på?

Du trenger ikke tenke på så veldig mye, men vi tar gjerne en prat på telefon før vi drar opp – slik at du får spurt om det du ønsker. Hvis du ønsker å bruke CAT6 kabler så stiller vi med dette, ønsker du 10GE eller høyere linkhastighet må du selv stille med en DAC (Direct Attach Cable) eller et par SPF+/QSFP. Du må også huske strømkabler. Disse må være C13 til C14.

Hvor mye må jeg plassere ut?

Om du kun ønsker en server eller en router og bare trenger 1U – går det helt fint. Om du trenger flere rack går det også helt fint.

Hva med tilgang?

Dersom du ikke leier hele rack, kan vi ikke gi deg tilgang til bygget eller til racket. Dette har kun med hensyn til de andre kundene som også har utstyr i samme rack som deg. Leier du hele eller halve rack, får du tilgang 24/7

Kan dere rykke ut for meg?

Vi tilbyr remote hands. Dvs at vi rykker ut og feilsøker ting, bytter f.eks disker eller PSU, gjør hard reset m.m. Prisene avhenger av om du trenger hjelp på julekvelden eller en vanlig mandag kl 8. Det faktureres for medgått tid og utstyr.

Hva med strøm?

Strøm er inkludert, men om du vet at du trenger veldig mye (over 300w-400w kontinuerlig pr U) så må du si ifra.

Hva med internett?

Inkludert er 1stk 100mbit port uten trafikkbegrensning. Vi tilbyr også 1Gbit og 10Gbit med eller uten begresninger basert på antall TB eller 95% prosentil.

Kan jeg få flere IP-Adresser?

Ja. Du kan få så mange du vil. 1 IPv4 og 1 /64 IPv6 subnet er inkludert. Trenger du mer så sier du ifra. Har du eget PI eller et PA nett du ønsker at vi skal annonsere, så gjør vi gjerne det.