Laster…

For Samarbeidspartnere

Elektroforetak

Du er registrert elektroforetak med installatør og montører med fagbrev, og din core business er å levere svakstrømsanlegg til private og næring. Vi ser at elektrobransjen blir stadig mer påvirket av ny teknologi, og det er kanskje ikke en uttalt strategi for deg å bygge kompetanse på internett og nettverk selv om nye produkter krever dette. Det er derimot vi. Vi har folk med lang fartstid i IT-Bransjen, både utviklere og nettverkseksperter. Dette kombinert med at vi er EKOM-installatør gjør at vi kan hjelpe deg å finne de riktig gode og langsiktige løsningene for kundene dine. Du går foran, vi tilbyr ikke på din kunde uten avtale med deg, vi hjelper deg å skrive tilbud, blir med på befaringer og order opp i det du ikke kan eller vil tilby på, slik at du kan gjøre det du er god på.

Låsesmed

Du kan lås og beslag, bedre enn de fleste. Men kunden ønsker kanskje app? Garasjeporten hennes skal åpne seg med Long Range RFID? Hun vil legge inn nye brukere via en skyløsning? Det fikser vi. Du eier kunden, vi hjelper deg, så lite eller så mye du ønsker.

Internettleverandører

Internkabling, hengekabel i mast, gravemelding, fiberskjøting, feilsøking, reparasjon etter hærverk. Dersom du kunne tenke deg en underleverandør som stiller opp på kort varsel, tilbyr montører som kommuniserer godt skriftlig og muntlig, behandler kunden din med tålmodighet og respekt skader det kanskje ikke å ta en prat.

Borettslag, Sameier og eiendomsselskap

Det finnes mye man skal forholde seg til som eier og forvalter av moderne bygningsmasse. SD-Anlegg, adgangssystem, infoskjermer, vaskerier med online booking, elbil-ladestasjoner, varme og ventilasjonsanlegg med datastyring, internett til kontorer og felleslokaler. Vi i fiberverket er en kompetansepartner på disse områdene og kan hjelpe deg å sørge for at du ikke betaler mer enn du må for å få ting til å snakke sammen.
Vi ser ofte egne nettlinjer til heis, adgang, SD-anlegg m.m, som alle har høye månedsutgifter. Og kan disse systemene gjenbrukes, og vil i så fall leverandøren av disse systemene ta på seg jobben med å sørge for en god kvalitet dersom de gjenbrukes? Vår største kunde har en campus med 14 bygninger fulle av teknologi, hva koster det å drifte? Mindre enn vedlikeholdet på gressklipperen deres. Hvordan står det til med disse tingene hos dere?

Ladeoperatører

Du leverer ladestasjoner, fakturerer for bruken og håndterer kundene til eiendomsselskapet. Dere bruker stort sett 4g, og det fungerer helt strålende. Billig og fleksibelt. Hvordan løser dere det når anlegget skal langt ned under bakken? Og brukerene ønsker trådløst nett for å sikre at bilene har den nyeste programvaren, og at de kan streame radio mens de venter i bilene? Kanskje du ber eieren ordne dette, ikke alltid like smidig.

Vi samarbeider med flere ladeoperatører der vi løser nettopp dette. Vi tar alt av drift, vedlikehold og kundekommunikasjon knyttet til nettet, dere tar resten. Og prisen? Kommer an på bruken, men vi kan levere en linje som koster under dobbelt av det du betaler for 4G idag, er mye raskere og har ikke datakvote. Og viktigst, fungerer utmerket i U4.